Colors by Camilla

Om

Colors by Camilla är företaget som säljer originalverk och reproduktioner av Camilla Romans konst. Företaget har F skattesedel och är momsregistrerat. Organisationsnummer: 700410-XXXX
Välkomna!

Camilla är en kvinna född 1970 som målat sedan barnsben. 

Det som kännetecknar Camillas uttryck är de överdimensionerade ögonen, de starka färgerna, de runda formerna och framförallt de överallt återkommande bubblorna. Camilla själv beskriver bubblorna som svävande tankar, ju fler bubblor desto fler tankar. Ögonen måste finnas för de är själens spegel. 


"I mitt målande möter jag mig själv som den jag innerst inne är, utan mask. Jag uttrycker känslor jag inte kan sätta ord på, bearbetar minnen och löser blockeringar." 

De flesta upplever Camillas konst som glad, för de blir glada av alla färger. Men Camilla säger att det finns ett uns vemod i varje målning, man ser den om man tittar noga. Några ser den direkt och upplever målningarna som ledsna. Alla tolkar utifrån sina egna känslor och vart de befinner sig i livet.

Camillas ambition är just att beröra och locka till egna tolkningar, och hon vill sällan berätta betydelsen bakom en målning då hon anser att det till viss del förstör betraktarens upplevelse.

"Jag vill att mina målningar ska tala för sig själv".